PottenPers

Pottenpers – ons verhaal

Hoe het begon

Mijn verhaal is gestart met de vraag waar kan ik een pottenpers kopen. Omdat tuinieren een grote passie van mij is was ik al een tijdje op zoek naar een toestel om perspotjes te maken.

Ik had tot dan toe altijd in zaaitrays, stekpotjes of in volle grond gezaaid. Maar na het zien van een Youtube filmpje waar ze met een apparaat perspotjes maakten was ik dadelijk verkocht.

Als je op Google zoekt kom je heel vaak die gele dingetjes tegen waar je één perspotje mee kan maken. Uiteindelijk heb ik op g-bloxx gevonden wat ik zocht.

Dat was een jaar geleden. Met mijn achtergrond als ICT’er en webshop uitbater heb ik dadelijk de domein pottenpers.be geregistreerd met het idee er ooit iets mee te doen.

En sinds 2017 kan je alles wat je moet weten over te pottenpers hier vinden en natuurlijk hier ook kopen.

2018

Sinds mei 201! hebben we een nieuwe leverancier Ladbrooke . Dit Engels bedrijf heeft een lange traditie met het maken van pottenpersen. Hun producten zijn oerdegelijk vakmanschap. Hier kan je meer lezen over hun geschiedenis. Daarom ben ook trots dat ik verdeler mag zijn van hun producten.

Groeten,

Davy

pottenpers, kluitjespers, perskluitjes, zaaikluitjes, aardkluitjes, pottenpers kopem, pottenpers aanschaffen, perspotjes, teelkluitjes maken, hoe maak ik teelkluitjes, perskluitjes maken, hoe maak ik pers kluitjes, erdtopfpresse, soil blocker, presse motte, ijzeren pottenpers, stalen pottenpers, metalen pottenpers, 4 x 4 x 5 pottenpers, 4 x 4 x 5 kluitjespers, vrekenzaden, zaaikalender, groetentelen, groenten kweken, kweekkas, toebehoren. zaai toebehoren, zaadhandel, zaadhandelaar, zaad groothandel, perspot apparaat, perspot apparaat kopen, hand pers potjes pers. handpers potjespers, tafelmodel pottenpers, tafelmodel pottjes pers, potjes pers